Låt mig berätta lite om Klubb Vida Sana

10/07/2017

För många år sedan i en avlägsen dåtid dog en kär familjemedlem. Det var så svårt att gå vidare, jag lovade där och då att göra vad jag kunde för att förbättra Världen.

Håller du med mig om att många gånger är det omständigheten runt en händelse som får dig in på ett spår. I mitt fall var det så. 

Jag har inte glömt mitt löfte och startade upp Bbeabridge när jag förstod hur många unga hade det i Sverige. Vi har sakta men säkert gått framåt. Vi har utveckat och utvecklats. Vi har gjort en del saker som vi tycker är bra.  

År 2016 kom jag över en spännande sak som äntligen kunde betyda ekonomisk frihet vilket var väldigt attraktivt för mig. Jag lärde i samband med det lära känna Doktor Jorge Garcia Santos, han blev en vän och när han berättade om  sin Klubb Vida Sana (Leva Hälsa Klubben) tyckte jag det lät tillräckligt bra och intressant för att fördjupa mig i temat.

2016 i December fick vi våra officiella papper att nu var vi registrerade som en ideell organisation utan vinst intresse. Vi har som önskan att sprida ut oss och skapa fler oberoende Klubbar både i Sverige och i Världen. Tryck här så kan du få lite mer info. 

Tack för din tid. Dagens tips! Låt ingen pessimist förstöra livet för dig. Kontakta naturen där har du en 100% Sanning och Paradigm.  Omge dig med sanningen så kommer den göra dig fri. Vänligen Hannika